Una acurada elaboració, un servei exclusiu, innovació continua en la nostra cuina mediterrània de fusió japonesa.

 

Sushi per peces que s'elaboren a la nostra cuina oberta amb la millor qualitat de peix del mercat, amb productes més coneguts com el salmó o la tonyina, i amb peixos menys comuns com el peix mantega, l'eriçó o la cocotxa de bacallà, fan del restaurant Panxo, un entorn únic i diferent a Andorra.


El nostre restaurant és apte per tots els públics, tant si t'agrada la cuina japonesa com si no, ja que podràs degustar des d'una amanida d'algues o una tempura de llagostins, a una àmplia varietat de nigiris, makis, uramakis i gunkans fins a un turbot fregit sobre la seva espina o el nostre Magret d'ànec amb textures de patata violeta i reducció de taronja i gingebre.

Situat al centre d'Escaldes Engordany, us esperem al nostre restaurant, fet a mida per un públic exigent, que a més a més de buscar la millor qualitat, busca benestar, servei i viure una nova experiència, on segur ús sorprendre’m!

Ens vens a descobrir? Nosaltres t'estem esperant!!

B75BD59F-182E-4FFF-880A-4EAF37A7F54F.jpe

 

Una cuidada elaboración, un servicio exclusivo, innovación continúa en nuestra cocina mediterránea de fusión japonesa.

 

Sushi por piezas que se elaboran en nuestra cocina abierta con la mejor calidad de pescado del mercado, con productos más conocidos como el salmón o el atún, y con peces menos comunes como el pez mantequilla, el erizo o las cocochas de bacalao , hacen del restaurante Panxo, un entorno único y diferente en Andorra.

 

Nuestro restaurante es apto para todos los públicos, tanto si te gusta la cocina japonesa o no, ya que podrás degustar desde una ensalada de algas o una tempura de langostinos, una amplia variedad de nigiris, makis, uramakis y Gunkan hasta un rodaballo frito sobre su espina o nuestro Magret de pato con texturas de patata violeta y reducción de naranja y jengibre.

 

Situado en el centro de Escaldes Engordany, os esperamos en nuestro restaurante, hecho a medida para un público exigente, que además de buscar la mejor calidad, busca bienestar, servicio y vivir una nueva experiencia, donde seguro os sorprenderemos!

 

Nos vienes a descubrir? Nosotros te estamos esperando !!